Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. června 2017 11:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao se novinkou Poslední loučí se ženou, která k němu měla nejblíže

HUDBA
Uložit Uložené

Benny dnes překvapuje novou skladbou i upřímným vyjádřením na svém oficiálním Facebooku.

Ben Cristovao se aktuálně angažuje v hudbě hlavně v rámci živých vystoupení, no a protože festivalová sezóna je v plném proudu, fanoušci ho mají nejčastěji možnost vidět vystupovat pod širým nebem. Zpěvák a občasný raper zároveň chystá i vlastní festival v Praze na Střeleckém ostrově, o tom však někdy jindy. Dnes totiž Benny nečekaně na svém Facebooku představil novou skladbu, kterou provázelo i velmi zajímavé vyjádření, kde mimo jiné dodal, že skladba není určena pro hudební weby. V Refresheru však žijeme celý život na hraně a ani rebelství nám není cizí, a tak jsme se o jeho upřímném vyznání rozhodli přece jen informovat.

Novinka dostává název Poslední a ve zkratce jde o upřímnou rozloučenou se ženou, jíž, jak sám tvrdí, dlouho nedokázal říci, že už prostě nemohou být spolu a mrhal tak jejím časem. Podobné stanovisko máme možnost sledovat jen skutečně zřídka, což nás zároveň vedlo k tomu, abychom tento krok podpořili. Více už ale v samotné skladbě, která dostává i jednoduchý černobílý vizuál.

Domů
Sdílet
Diskuse