Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2017 22:46
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Hodor z Game of Thrones si zahrál v perfektní reklamě od KFC. Nemusel sice držet dveře, ale i tak se mu podařilo slova zkomolit

ZAJÍMAVOSTI KFC
Uložit Uložené

Legendární koncept v parádní reklamě od KFC.

Ještě i dnes množství fanoušků seriálu Game of Thrones těžko přežívá vzpomínky na scénu, při které se snad každému z nás udělala husí kůže. Hodor držel dveře tak silně a dlouho, až zkomolil slova „hold the door“ na jeho vlastní jméno Hodor, což v nejnovější reklamě perfektně využila společnost KFC. Síť podniků s rychlým občerstvením si zavolala herce Kristiana Nairna, který ztvárnil Hodora v seriálu, a postavili ho za pokladnu, aby se vypořádal s hordami hladových zákazníků, kteří se právě přišli naobědvat.

Každý z nich na Hodorov křičel, že si chce objednat „chicken with fries“, čili kuřecí maso s hranolky, ale Hodor takový tlak nedokázal vydržet a všechno zase zkomolil, takže z kuřecího masa s hranolky se zanedlouho stalo „chicken with rice“. Vtip spočíval v tom, že KFC nejnověji začalo prodávat jeden ze svých boxů i s rýží jako přílohou namísto hranolek a my si skutečně nedokážeme představit lepší způsob, jak to zpropagovat.

Domů
Sdílet
Diskuse