Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2017 18:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dostane se Domova parta z Rychle a zběsile do vesmíru? Režisér 8. dílu si myslí, že jsou vesmírné závody reálné

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sem s tím!

Bože, to by byla taková neuvěřitelná pitomost, až by to mohlo být úžasné. To je něco, co se nedaří Transformerům. Naštěstí, Rychle a zběsile na to jde trochu jinak a kromě pár cringe scén o rodině zaujme skvělým vizuálem, úžasně natočenou akcí, sympatickými herci, hláškami a vlastně celkovým feelingem sebeparodování a prosté kino zábavy. A žerou jim to jak kritici, tak diváci. Mnozí poslední roky žertovali, že se jejich nereálná akce jednou dostane na vyšší level a Doma s jeho rodinou v jedné části uvidíme i ve vesmíru. Nedávno se k tomu vyjádřil režisér 8. dílu F. Gary Gray.

Ten s úsměvem na rtech říká, že nic není nemožné. Zatím o ničem konkrétním nepřemýšlel a ani za ním nikdo s ničím podobným nepřišel, ale nevylučuje možnost, že by něco takového natočil on nebo někdo jiný. Série F&F je toho prostě schopná. Na druhé straně, před pár měsíci se tuto otázku položili i scenáristovi série, který odpověděl následovně: „Tuto otázku dostávám neustále. Lidé se toho bojí a i moji známí vyhrožují, že pokud půjdeme do vesmíru, na značku zanevřou. Nad ničím konkrétním jsem ještě neuvažoval, ale pokud by začlenění vesmíru do příběhu dávalo smysl a hlavně by to působilo ve filmu dobře, šel bych do toho.“ Jaký na to máte názor? Myslíte, že série je již natolik profláklá, že jí to nemůže uškodit, právě naopak?

Domů
Sdílet
Diskuse