Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2017 18:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nové uniformy čínské letecké společnosti vypadají jako vystřižené z módního katalogu. Spojují západní trendy s tradičními čínskými prvky

ZAJÍMAVOSTI ČÍNA
Uložit Uložené

Letecká společnost Hainan Airlines spojila síly s návrhářem.

Dalo by se říci, že uniformy letušek jednotlivých leteckých společností odrážejí i kvalitu, kterou od nich může člověk očekávat. V letadlech nízkonákladových aerolinek bys těžko na uniformách hledal designové prvky a prémiové materiály, ale pokud budeš příště sedět na palubě čínské společnosti Hainan Airlines, na uniformy palubního personálu bude radost pohledět.

Aerolinka se pustila do spolupráce s designérem jménem Laurence Xu, který nové uniformy slavnostně představil na pařížském týdnu Couture Week a lidé z celého světa uniformám skládají pochvaly a obdivně sledují fotografie pózujících letušek vypadajících, jako by je vystřihli z módního magazínu. Laurence při navrhování uniforem vsadil na lákavou kombinaci tradičních prvků čínské kultury, zatímco nezapomněl ani na západní trendy. Díky spojení čínských a západních prvků chtěl designér vytvořit uniformy, které budou zajímavé na první pohled i na mezinárodních linkách a vyjádření samotné letecké společnosti naznačují, že její zástupci jsou z uniformami nadmíru spokojeni. Mezinárodní image aerolinky je podle nich základ, na kterém chtějí v budoucnu stavět a nové uniformy jim na poskytnou o něco více prostoru a příležitostí.

Domů
Sdílet
Diskuse