Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2017 11:38
Čas čtení 0:00
johnnybravo

„Co děláš na pódiu se školní aktovkou? Vždyť ani neumíš číst!“ Na druhé tiskovce McGregor zazářil a Mayweatherovi absolutně nic nedaroval

SPORT
Uložit Uložené

Tiskové konference budou možná lepší než samotný souboj.

Včerejší první tisková konference před blížícím se soubojem McGregor versus Mayweather naznačila, že si oba bojovníci ve svých slovních výměnách nic nedarují. McGregor neváhal použít jakékoliv urážky už včera, ale až na dnešním pokračování v kanadském Torontu všem ukázal, jaký obrovský showman ve skutečnosti je. Na pódium vyšel v bleděmodrém saku a opět přebral vedení celé konference do svých rukou, protože lidi doslova pobláznil.

Floyd Mayweather jen klidně seděl a čekal na svou šanci, zatímco si McGregor utahoval z toho, jak se zase oblékl, z jeho problémů s čtením, ale dokonce vynadal i stanici Showtime, která celé tiskové konference zastřešuje a bude vysílat i souboj, protože mu během první tiskovky na chvíli vypadl mikrofon. Dav si Ira okamžitě zamiloval, a když dostal příležitost Mayweather, nejdříve začali lidé skandovat, aby zaplatil své daně a pak se mu vysmáli i za školní tašku, z níž včera vytáhl šek na 100 milionů dolarů. V jednom momentě dokonce McGregor fanoušky vyhecoval natolik, že několik tisíc z nich začalo hlasitě skandovat „Fuck the Mayweathers“ a charismatický Ir byl v té chvíli v sedmém nebi. Pokud to takto bude pokračovat a Conor Mayweatherovi v souboji v ringu podlehne, alespoň bude moci vzpomínat na to, že boxer ve verbálním souboji s ním neměl absolutně žádnou šanci.


Domů
Sdílet
Diskuse