Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2017 1:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus překvapuje pokračováním Rapíkov starej matere. Vychutnej si naživo a bez efektů jeho sloku na legendární skladbě Čo? od Mikyho Mory

HUDBA
Uložit Uložené

Páťa se tentokrát vrací do roku 2006 k albu Moratón, kde si střihl sloku na legendární skladbě s Miky Morou.

Rytmus nám v závěru roku 2015 představil debutový díl své série s názvem Rapíky starej matere. Tehdy ještě jen málokdo tušil, o co vlastně půjde. Celý koncept byl přitom založen na interpretaci vlastních a povětšinou starších textů v novém hávu, a to vše prakticky živě a bez jakýchkoliv studiových úprav. Aby toho nebylo málo, celou tuto sérii provázela i luxusní auta, která měl člen Kontrafaktu samozřejmě jen půjčená, což je potřeba připomínat do dnešního dne. Časem se z Rapíkov stala spíše vzácnost a zvykli jsme si i na netradiční zpracování, které po odrapovaní skladby nabídne dávku zábavy, což se naštěstí daří až do dnešního dne.

Nyní máme možnost sledovat již sedmnácté pokračování, přičemž jsme se tentokrát dočkali živého provedení skladby Čo? z roku 2006 a alba Moratón z dílny Mikyho Mory. Ten nedávno vydal po delší odmlce vlastní projekt, ale určitě je na místě ocenit i výběr skladby a samotné zpracování od Rytmuse. Co se týče vizuálu, o ten se již tradičně postaral Sule Dsgn. Dost bylo zbytečných slov, pohodlně se usaďte a vychutnejte si nálož rapu v podání toho nejpovolanějšího v oboru.

Domů
Sdílet
Diskuse