Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 23:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

VR/NOBODY představují kvalitní video ke skladbě Výsluní. NobodyListen si zahrál na dealera a Vašek zas na majitele benzínky

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dvojice albem PROUD opět dokázala, že ve svém oboru nemá v našich končinách konkurenci a teď posílá i výborný vizuál.

VR/NOBODY je spojením dvou talentovaných lidí, kteří dokázali do Československa přinést možná ne úplně prozkoumaný, ale přece výborně zpracovaný alternativní hudební styl. Kluci se dali dohromady přes Twitter už před několika lety a začali tvořit poctivou hudbu, která si v našich končinách naštěstí hned našla mnoho příznivců, kteří chápou, o co vlastně jde. Perfektně procítěný zpěv od Václava Roučka kombinovaný s dokonalou hudební produkcí v podání NobodyListena byl zárukou kvality již při prvním, tehdy ještě kompletně anglickém projektu.

V aktuálním roce už dvojice stihla vydat i společný projekt Proud s podobným nádechem, avšak tentokrát v rodné češtině. Původně jsem se sám obával, jak bude tento žánr znít v podstatně komplikovanějším jazyce, ale nyní můžeme s čistým svědomím prohlásit, že výsledku k dokonalosti hodně nechybí. Jak už bývá zvykem, vydání alba následují i videoklipy a jednoho jsme se dočkali právě dnes. Jde o vizuál k skladbě Výsluní, která dostává velmi kvalitní a skoro filmové zpracování, což jsme určitě nečekali, neboť VR/NOBODY mají v oblibě spíše atmosférické a umělecké záležitosti. O tvorbu klipu se postaral režisér Pavel Brůček, kterému sekundoval obrovský tým šikovných lidí. Tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse