Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2017 v 20:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Paul má potetovaných 96 % těla. Pohlavní úd si musel zkrášlit sám, protože ho tatér odmítl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S tetováními začal dost pozdě, ale zpoždění hbitě dohnal.

Tetování existují již tisíce let, a i když v posledních desetiletích zažívají větší sociální a komerční rozmach, Paul Allen objevil jejich kouzlo až v roce 2008. Dnes 58letý malíř a dekorátor sám přiznává, že patří mezi lidi, kteří tetování objevili relativně pozdě, avšak ani to ho nezastavilo na cestě za potetovaným tělem.

V současnosti je jeho tělo až na 96 % pokryté tetováním a za posledních 9 let utratil více než 15 tisíc liber. Za svůj život strávil již přes 1 000 hodin v tetovacích studiích, na jeho tělo se bylo použito 200 lahví inkoustu a celkový počet tetování se momentálně zastavil na čísle 810, jenže on stále nekončí. Nedávno, když mu došlo místo na těle, začal tetování přesouvat na svou hlavu. Začal přitom nevinným čínským tetováním poté, co mu zemřela matka, ale od té doby se nechal potetovat nejen bláznivými obrázky. V jednom momentě v tetovacím studiu potkal partu mladých dívek na rozloučení se svobodou a rozhodl se nechat si vytetovat jména všech z nich.

Lidé se ho nejčastěji ptají, která místa na těle ještě nemá potetovaná, na což s radostí odpovídá. Tetování ještě nemá na svých chodidlech a mezi prsty, takže inkoustem má již ozdobený i svůj pohlavní úd, který si však musel potetovat sám, protože jeho tatér ho tam tetovat odmítl. Ženy se mu prý vůbec nevyhýbají a dokonce o něj mají obrovský zájem, jenže většina z nich ho chce jen kvůli tetování, na což Paul říká, že on takový povrchní není.

Domů
Sdílet
Diskuse