Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. října 2017 15:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor prozradil, kolik ve skutečnosti vydělal za zápas s Mayweatherem. Odhady nebyly tak daleko od pravdy

SPORT
Uložit Uložené

Kontroverzní bojovník chystá v budoucnu velké věci.

Irský bojovník Conor McGregor stále vstřebává atmosféru a šílenství ze svého souboje proti Floydu Mayweatherovi a před pár dny své pocity přiblížil i fanouškům, když se účastnil akce Evening with Conor McGregor, kde dostal několik otázek na tělo. Všechny samozřejmě zajímalo to, kolik peněz díky souboji vydělal, a v médiích se už od počátku povídalo, že částka bude atakovat částku 100 milionů dolarů.

The captured Orangutan who obeyed the rules of a Circus and got filthy rich from it.

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Conor sice oficiální částku nepotvrdil, ale při otázce, zda dostal šek na 100 milionů dolarů, souhlasně pokýval hlavou a dodal, že jeho výplata se pohybuje velmi blízko této částce, ale ještě je třeba dopočítat i poslední záležitosti. Kromě peněz za samotný zápas totiž McGregor dostane i finance za vybrané vstupné, sponzorské peníze a dokonce i za prodej oficiálního oblečení, takže výplata nakonec klidně může přesáhnout 100 milionů dolarů. Pro McGregora to byla nová situace i v tom ohledu, že se poprvé pustil do promování svého souboje přes společnost McGregor Sports & Entertainment a přibylo mu více odpovědnosti, přičemž zopakoval, že se ještě všechno musí spočítat.
 
Kromě otázek a odpovědí na téma Mayweather naznačil i to, že jeho následující souboj v UFC by se mohl konat i v Rusku proti místní mašině Khabibu Nurmagomedovi, ale mnohem pravděpodobněji vypadají souboje proti Díazovi či Fergusonovi, který dominoval na nedávném UFC 216. Conor se proto do oktagonu určitě vrátí o minimálně 100 milionů dolarů bohatší a s pořádnou touhou po vítězství, aby si po prohře v ringu napravil renomé.

Domů
Sdílet
Diskuse