Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2017 12:17
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Na eBayi nakoupila pofidérní zkrášlující produkty. Bandáž proti dvojité bradě nebo zeštíhlovač nosu slibují dokonalou krásu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Evija Laivina už měla podobných přístrojů dost, a tak se rozhodla všechny zakoupit a ukázat světa, že za nic nestojí.

Určitě víš, že na internetu číhá opravdu mnoho reklam a ne všechny z nich se ti snaží prodat legitimní produkty. Jedna z nejčastějších kategorií otravných produktů jsou zařízení či přípravky sloužící k zkrášlení či vylepšení vlastního těla. Ať už jde o prášky na zvětšení přirození nebo zázračné přípravky na hubnutí. Aktivistka Evija Laivina je však podobnými produkty pobouřena, a i kdyby nebyly pochybné, považuje je za nástroje k idealizaci a objektivizaci lidského těla. Rozhodla se tak své názory prezentovat celému světu skvělou kampaní Beauty Warriors, která sestává z její návštěvy internetového tržiště eBay, kde nakoupila všechny pofidérní produkty této kategorie, z čehož vznikla opravdu vydařená kolekce fotek upozorňující na ty nejbizarnější výrobky. 

Látkové masky proti vráskám

Zeštíhlovač lidské tváře

Šablona na růst obočí

Pravítko pro měření proporcí tváře

Zužovače nosu

Zařízení, které tě naučí krásně se usmívat

Zvětšení rtů i bez vpichů

Maličký masážní přístroj na obličej

Bandáž na tvář

Bandáže bojující proti dvojité bradě

Jak bojovat proti povislým víčkům

Domů
Sdílet
Diskuse