Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2017 16:47
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Charlie Sheen měl mít údajně v mládí sex s tehdy teprve 13letým hereckým kolegou Coreym Haimem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V Hollywoodu momentálně probíhá vytahování obvinění o sexuálním obtěžování.

O Weinsteinovi kolovaly různé historky, o Spaceym se možná v jeho blízkých kruzích něco tušilo, ale o Charliem Sheenovi prakticky každý věděl, co je zač. Sheenův promiskuitní život plný sexu a bouřlivých párty s drogami či alkoholem prostě nelze označit za žádnou novinku. V roce 2015 dokonce definitivně přiznal, že je HIV pozitivní. Nejnovější skandál spojený s jeho jménem však jednoznačně překonává všechny dosud známé Charlieho přešlapy. Podle všeho měl 19letý Sheen během natáčení snímku Lucas (1986) zneužít tehdy teprve 13letého Coreyho Haima. 

Corey Haim všal v roce 2010 zemřel na následky předávkování drogami, a tak se k této události již nemůže vyjádřit. Před smrtí se ale prý svěřil blízkému kamarádovi s homosexuální zážitkem, v němž hrál hlavní roli právě Charlie Sheen. Haim měl svému příteli podle jeho tvrzení prozradit, že v inkriminovaný den s Sheenem nejprve kouřili marihuanu a pak spolu měli anální sex. Když bylo po aktu, Sheen k němu začal být odměřený a ignoroval ho. Sheenův právník se už stihl k tomuto obvinění vyjádřit a vše samozřejmě popřel. Myslíte si, že se tato zatím jen děsivě znějící historka zakládá na pravdě? Nebo se od Weinsteinovy kauzy roztrhl pytel polopravd a lží?


Domů
Sdílet
Diskuse