Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2017 15:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C se společně s Ideou a Václavem Roučkem snaží přijít na to, co s pokaženým vztahem

HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si další plnohodnotnou novinku z Pil C-ho druhého sólového alba.

Pil C-ho druhé sólo se mezi fanoušky dostane už za několik desítek hodin. Všechno se to semlelo velmi rychle a pravděpodobně ani sám autor si nestihl uvědomit, jak zlomový pro něj aktuální rok je. Faktem však zůstává, že v této chvíli očekává album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac pár tisíc fanoušků, pro které si dnes Luko připravil další plnohodnotnou ukázku.

Ještě během minulého týdne jsme dostali snippet, resp. kompletně všechny ukázky v jedné stopě, na základě kterých můžeme konstatovat, že tento projekt vznikal s úplně jiným záměrem ve srovnání s tím debutovým. Už samotná selekce témat napovídá, že se Pil C chystá vylít si na albu srdce a důkazem je i věc Čo s tým, která se nyní dostává na YouTube.

Kromě autora na ní hostuje i Václav Rouček a Idea. Snad nikdo nebude pochybovat o tom, že jim hudba od Speciála sedla jako ulitá a podali výkon, ke kterému se budeme vracet ještě velmi dlouho. Album si, mimochodem, stále můžeš objednat na známé adrese, a pokud to stihneš ještě dnes, přijde ti i s podpisem.

Domů
Sdílet
Diskuse