Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2017 20:58
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Oficiálně: Z Pána prstenů se stane seriál! Warner a Amazon odklepli hned několik sérií

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A dohady už konečně můžeme nechat stranou.

Je to oficiální! Seriálová adaptace příběhu J. R. R. Tolkiena bude produkována společností Amazon Studios ve spolupráci s Tolkien Estate and Trust, HarperCollins a New Line Cinema, divizí Warner Bros. Entertainment. Příběhově se, jak jinak, podíváme do Středozemě, ale časově bychom se měli dostat před události první části Pána Prstenů. Sharon Tal Yguado, vedoucí scenáristického oddělení Amazonu, považuje Pána Prstenů za kulturní fenomén, kterému se podařilo prorazit na poli literatury i kinematografie.

Projevila zároveň své nadšení nad spoluprací s Tolkien Estate and Trust, HarperCollins a New Line Cinema, a nemůže se dočkat, až společnými silami představí fanouškům nová dobrodružství z kouzelné Středozemě. K jejímu nadšení se přidává i mluvčí Tolkien Estate and Trust, Matt Galsor, a prohlašuje: „Sharon a tým z Amazon Studios mají mimořádné nápady na dosud neprozkoumané příběhy, založené na literatuře J. R. R. Tolkiena, které chtějí přinést na televizní obrazovky.“


Oficiálně: Z Pána prstenů se stane seriál! Warner a Amazon odklepli hned několik sérií
Zdroj: New Line Cinema
Domů
Sdílet
Diskuse