Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 17:36
Čas čtení 0:00
Marek R.

Pilot na obloze zanechal kondenzační stopu ve tvaru penisu. Americké námořnictvo se už za jeho čin stihlo omluvit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotka z této události se okamžitě začala šířit sociálními sítěmi, až se nakonec do celé situaci zapojilo i americké námořnictvo, aby vyvodilo důsledky.

Vždyť to přece známe každý. Ve škole či práci na nás dopadne nuda, a tak si musíme najít nějakou kratochvíli, abychom se jí zbavili. Člen amerického námořnictva však zabíjení nudy posunul o úroveň výš a svým řáděním stihl pobavit obyvatel státu Washingtonu, ale zároveň i pořádně naštvat své nadřízené.


Když se totiž místní obyvatelé podívali ve čtvrtek na modrou oblohu, spatřili na ní tvar penisu vytvořený z kondenzačních stop. Někteří se na tom s chutí zasmáli, jiní však byli zděšeni, když museli vysvětlovat svým malým dětem, co to vlastně na té obloze viděli. Fotografie z této události se okamžitě začaly šířit sociálními sítěmi, až se nakonec do celé situace vložilo i samotné americké námořnictvo, aby vyvodilo důsledky. Podle nich totiž lidé očekávají od členů amerického námořnictva vyspělé chování a ne takové blbnutí na obloze, které u nich nemá žádné místo. Identita člena amerického námořnictva, který s letadlem Boeing EA-18G Growlers zanechal takové stopy, zatím není známa, ale nechtěli bychom být momentálně v jeho kůži.



Domů
Sdílet
Diskuse