Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2017 0:32
Čas čtení 0:00
Marek R.

Německý řidič našel své auto 20 let poté, co zapomněl, kde ho vlastně zaparkoval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Čekalo ho přesně tam, kde ho před 20 lety nechal.

Během života běžně zapomínáme, kam jsme položili svůj mobil, klíče nebo peněženku, ale chlapík z německého Frankfurtu posunul zapomínání věcí na zcela novou úroveň. Zapomenout, kde přesně jsme v podzemní garáži nákupního centra zaparkovali auto, není také nic neobvyklého, ale zapomenout na přibližné místo je už trošku jiná káva.

Přesně to se stalo jednomu muži, který ještě před dlouhými dvaceti lety jaksi zapomněl, kde vlastně nechal stát své auto. V té době se také obrátil na frankfurtskou policii, aby mu pomohla, ale ani s jejich asistencí se nedokázali dopídit k tomu, kde je jeho auto zaparkované. Tento týden, po dlouhých dvaceti letech, se ho však podařilo místním autoritám konečně najít.


Možná jste si pomysleli, že chyba nebyla nakonec na straně řidiče a auto mu v té době ukradli, ale jak se ukázalo, čekalo ho přesně tam, kde ho nechal – ve staré industriální budově. Nalezeno bylo díky velké náhodě, protože budovu se chystají zdemolovat a o to více je celý tento příběh v hlavní roli s dnes již 76letým Němcem zajímavější.

Domů
Sdílet
Diskuse