Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2017 17:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Strapo oficiálně představuje druhou skladbu z chystaného alba 13. poschodie. Doplňuje ji i nádherný doprovodný vizuál

HUDBA
Uložit Uložené

V tomto roce se ještě můžeme těšit na další Strapovo sólo a druhá plnohodnotná ukázka se mezi fanoušky dostává právě dnes.

To, že se ještě v tomto roce můžeme těšit na spoustu kvalitní rapové tvorby, je nám už všem nějaký ten pátek jasné. Do Vánoc ještě vydá svůj projekt několik stabilních pilířů scény a jedním z nich je nepochybně i Strapo. Ten zasvětil rok 2017 hlavně živým vystoupením a tak trochu polevil v aktivitě v rámci vydávání singlů, což by měl však správný fanoušek pochopit.
 
Brzy bychom se měli dočkat i důležitých informací týkajících se vydání alba 13. poschodie, ale zatím tu máme druhou plnohodnotnou skladbu, která přichází hned i s videoklipem. Jelikož Strapo má ve zvyku v disciplíně týkající se vizuálů vyčuhovat, měli jsme velká očekávání a je fajn konstatovat, že nás v žádném případě nezklamal. Právě naopak.
 
Dočkali jsme se spolupráce obrovských kapacit, jelikož režii zastřešil autor filmu Lóve - Jakub Kroner a jako filmový štáb si vybral A-Team Michala Nemtudy. Podobně jako u ostatních klipů, i v tomto případě se sám Strapo podílel na kreativitě a na výsledek se nyní v plné parádě můžeš podívat níže.

Domů
Sdílet
Diskuse