Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2017 15:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Každý kultovní záporák má svůj nezapomenutelný monolog. Podívejte se na úžasný sestřih těch nejlepších

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Největší filmové klišé se dočkalo zajímavého zpracování. Výsledek je skvělý.

Znáte to, hlavní záporák konečně dostal našeho dobrého hrdinu na kolena a má jedinečnou možnost ho definitivně odrovnat. Co tedy udělá? Spustí několikaminutový monolog o svém plánu, poselství či krocích, které ho k jeho vytvoření vedly. I přesto, že jde pravděpodobně o největší filmové klišé od samotného vzniku kinematografie, diváci ho stále milují. Často za to mohou mrazivá slova, která v sobě skrývají jisté „větší poselství“, ale v první řadě jde o fantastické herecké výkony, které se nám díky těmto monologům dokonale vryjí do paměti na pořádně dlouhou dobu.

YouTube kanál webového portálu Screen Crush nedávno zveřejnil sestřih takových monologů. Jeho tvůrce Brad Hanford tak vytvořil unikátní projev nejznámějších a nejlepších filmových záporáků v celé historii filmové, ale i seriálové tvorby. Krom filmů jako The Shining, Star Wars, Spider-Man či dokonce Spaceballs tak nechybí ani takové televizní projekty, jakými jsou Simpsonovi, Fargo nebo Game of Thrones. Přejeme vám příjemný zážitek.

Domů
Sdílet
Diskuse