Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 v 22:22
Čas čtení 0:00
Radka T.

Na univerzitě v Turecku začali vyučovat ufologii. Předmět má studenty připravit na setkání s mimozemšťany

ZAJÍMAVOSTI TURECKO
Uložit Uložené

Garant předmětu reálně věří v to, že setkání s mimozemšťany nastane v průběhu 10 až 15 let.

Zatímco lidé většinou těch, co věří na UFO, považují za blázny a konspirátory, v Turecku se víra v mimozemšťany bere skutečně vážně a dostává svůj prostor i na akademické půdě. Je to díky univerzitě v Antalyi, kde se mohou studenti vzdělávat v rámci nového předmětu Ufologie a exopolitika.

Předmět má být zaměřen na zdroje informací a metodologii, dějiny umlčení zjištěného kontaktu s mimozemšťany, přípravu na otevřený kontakt a galaktickou diplomacii. Studenty má tedy připravit na setkání s návštěvníky z vesmíru. Podle Erhana Kolbaşiho, školitele, garanta předmětu a místopředsedy Výzkumného centra pro UFO a vesmírné vědy by se tak mohlo stát již za 10 až 15 let.

Na univerzitě v Turecku začali vyučovat ufologii. Předmět má studenty připravit na setkání s mimozemšťany
Zdroj: flickr.com/Beckle

Věříme, že představitelé světa a mimozemské civilizace se brzy vzájemně a oficiálně zkontaktují. Myslíme si, že budou v otevřeném a masivním kontaktu,“ prohlásil Kolbaşi. Podle něj je tak tento předmět dobrou přípravou na „největší změnu v historii světa“.

To však stále není všechno, Kolbaşi totiž jde ve svých přesvědčeních ještě dál. Podle něj už nyní tajná skupina s názvem MJ12 tají před lidmi poznatky o mimozemských bytostech s cílem chránit národní zájmy USA. Tímto názorem či spíše tvrzením však podporuje oblíbené teorie konspirátorů.

Doporučeno
Lidé si nechávají v Turecku zbrousit zdravé zuby na pahýly, aby dosáhli amerického úsměvu. „Budou toho litovat,“ varuje zubařka Lidé si nechávají v Turecku zbrousit zdravé zuby na pahýly, aby dosáhli amerického úsměvu. „Budou toho litovat,“ varuje zubařka 24. dubna 2024 v 7:00

Myslí si také, že Američané vyvinuli mikročipy, optické kabely, neprůstřelné vesty či noční vidění právě na základě informací získaných ze ztroskotaných či havarovaných lodí UFO.

Domů
Sdílet
Diskuse