Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 22:22
Čas čtení 0:00
Radka T.

Na univerzitě v Turecku začali vyučovat ufologii. Předmět má studenty připravit na setkání s mimozemšťany

ZAJÍMAVOSTI TURECKO
Uložit Uložené

Garant předmětu reálně věří v to, že setkání s mimozemšťany nastane v průběhu 10 až 15 let.

Zatímco lidé většinou těch, co věří na UFO, považují za blázny a konspirátory, v Turecku se víra v mimozemšťany bere skutečně vážně a dostává svůj prostor i na akademické půdě. Je to díky univerzitě v Antalyi, kde se mohou studenti vzdělávat v rámci nového předmětu Ufologie a exopolitika.

Předmět má být zaměřen na zdroje informací a metodologii, dějiny umlčení zjištěného kontaktu s mimozemšťany, přípravu na otevřený kontakt a galaktickou diplomacii. Studenty má tedy připravit na setkání s návštěvníky z vesmíru. Podle Erhana Kolbaşiho, školitele, garanta předmětu a místopředsedy Výzkumného centra pro UFO a vesmírné vědy by se tak mohlo stát již za 10 až 15 let.

Na univerzitě v Turecku začali vyučovat ufologii. Předmět má studenty připravit na setkání s mimozemšťany
Zdroj: flickr.com/Beckle

Věříme, že představitelé světa a mimozemské civilizace se brzy vzájemně a oficiálně zkontaktují. Myslíme si, že budou v otevřeném a masivním kontaktu,“ prohlásil Kolbaşi. Podle něj je tak tento předmět dobrou přípravou na „největší změnu v historii světa“.

To však stále není všechno, Kolbaşi totiž jde ve svých přesvědčeních ještě dál. Podle něj už nyní tajná skupina s názvem MJ12 tají před lidmi poznatky o mimozemských bytostech s cílem chránit národní zájmy USA. Tímto názorem či spíše tvrzením však podporuje oblíbené teorie konspirátorů.

Doporučeno
„Transplantace vlasů mi změnila život.“ Češi si pro nové vlasy létají do Turecka. Zjišťovali jsme, jak zákrok probíhá „Transplantace vlasů mi změnila život.“ Češi si pro nové vlasy létají do Turecka. Zjišťovali jsme, jak zákrok probíhá 18. února 2024 13:00

Myslí si také, že Američané vyvinuli mikročipy, optické kabely, neprůstřelné vesty či noční vidění právě na základě informací získaných ze ztroskotaných či havarovaných lodí UFO.

Domů
Sdílet
Diskuse