Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 22:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Floyda Mayweathera důchod nebaví a už zvažuje 51. zápas v kariéře. V úvahu připadá i odveta s Conorem McGregorem

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer se možná v důchodu dlouho nezdrží.

Americký boxer Floyd Mayweather se na konci srpna postavil do ringu a vyřídil si účty s irským bojovníkem Conorem McGregorem, jenže ani po opětovném odchodu do důchodu mu to očividně nestačilo. Nejnovější informace ze zákulisí Mayweatherova týmu hovoří o tom, že boxer tráví stále více času v posilovně a aktivně se připravuje na další zápas, který by byl již jeho 51. v kariéře. Zatím v 50 zápasech nenašel lepšího protivníka a většina fanoušků si myslela, že po 50. výhře nadobro zakončí svou kariéru s fenomenálním skóre, avšak Mayweather je zřejmě v příliš dobré kondici a psychologickém rozpoložení na to, aby zavěsil své rukavice na hřebík.

Mayweather zavěsil minulý týden video na svůj Instagram, na kterém se tvrdě připravuje ve své posilovně v americkém Las Vegas a netrvalo dlouho, než se na internetu začaly šířit fámy o příchozím souboji. Známý bulvární portál TMZ se už stihl zkontaktovat i s lidmi z Mayweatherova okolí, a ti novinářům potvrdili, že Floyd zvažuje svůj další comeback, ale zatím není nic ani zdaleka dohodnuté a klidně se boxer nakonec může rozhodnout, že důchod neukončí. Conor McGregor je přitom nejlogičtějším oponentem, protože se již několikrát v minulosti vyjádřil, že by se k odvetě s Mayweatherem nechal velmi rád přemluvit, ale bylo by ještě zajímavé sledovat, zda by se zápas odehrál v boxu nebo v MMA kleci.  


Domů
Sdílet
Diskuse