Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2017 v 14:54
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Thanos bojuje proti Avengerům ve velkolepém traileru k Infinity War! Připravte se na největší komiksovou událost příštího roku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ohromující bitva může konečně začít.

Dlouho jsme čekali a dnešním dnem jsme se také dočkali. Za tu dlouhou dobu jsme vám přinesli spoustu informací, ve kterých jsme po kouscích odhalovali informace ze zákulisí, obrovské množství potvrzených postav a dokonce i předpokládaný popis prvního traileru. Co nás všechny ale po kadenci novinek k Avengers: Infinity War nejvíce zajímalo, byla hlavně debutová upoutávka. Pojďme se tedy na ni společně podívat!

Očekávanou komiksovku režíruje bratské duo Anthony a Joe Russo (Winter Soldier, Civil War) podle scénáře Christophera Markuse a Stephena McFeelyho (celá trilogie Captain America) a ve filmu uvidíme jména jako Josh Brolin (Thanos), Chris Hemsworth (Thor), Sebastian Stan (Bucky/Winter Soldier), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Chris Evans (Captain America/Steve Rogers), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Paul Bettany (Vision), Chadwick Boseman (T'Challa/Black Panther), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Karen Gillan (Nebula), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Benedict Wong (Wong) Brie Larson (Captain Marvel) a další.

Premiéra snímku je u nás naplánovaná na 26. dubna 2018, a pokud se o ní chcete dozvědět víc, vstupte do tohoto vlákna. Co říkáte na trailer? Rozhodně se s námi podělte o vaše názory v komentářích.

Thanos bojuje proti Avengerům ve velkolepém traileru k Infinity War! Připravte se na největší komiksovou událost příštího roku
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse