Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2018 11:28
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dcera Kanyeho a Kim se bude jmenovat Chicago West

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netradiční křestní jméno lidi opravdu překvapilo.

Kanyemu a Kim se v pondělí narodila druhá dcera. Kim už konečně oznámila i její jméno. To je však poměrně netradiční. Kim totiž vyrostla v Chicagu a právě podle toho se rozhodla své dítě pojmenovat. Nic však nekomplikovala a své dítě nazvala přímo po americkém velkoměstě. Chicago West.

Její dcera North má právě čtyři roky, syn Saint dva. První dvě děti porodila Kim samotná, ale Chicago přichází od jiné ženy, protože lékaři Kim nedoporučili pro její vlastní zdraví a zdraví dítěte čekat dalšího potomka.

Samozřejmě, Chicago rozhodně není běžné jméno pro miminko a jeho pozoruhodnost už dal internet Kim pořádně pocítit. Tweetů komentujících netradiční výběr jména dítěte Westových je až tolik, že se související hashtag probojoval na druhé místo celosvětových trendů na Twitteru. Fotky dcery ještě nebyly zveřejněny.

Domů
Sdílet
Diskuse