Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2018 20:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Raperka Sima představuje videoklip nevhodný pro nezletilé diváky, v němž obsadila roli dominy v latexu

HUDBA
Uložit Uložené

Jde o poslední videoklip k debutovému albu FEMINA.

Mladá zpěvačka a raperka Sima stihla v závěru uplynulého roku vydat své debutové sólové album s názvem FEMINA, na kterém se věnovala primárně tématu vztahů. Tedy lépe řečeno, konkrétní skupině nevěrných mužů, přičemž na základě samotných textů odhadujeme, že si s nimi něco málo zažila.

K albu už vyšlo i několik videoklipů a dnes tu máme prý úplně poslední. Předpokládáme, že Sima opět najede na formát pravidelného vydávání singlů, protože na své fanoušky myslí a po albu bude tvořit i nadále. Vizuál dostává skladba Čau a samotné zpracování mnohé překvapí. Už v úvodu se dozvídáme, že záběry nejsou vhodné pro osoby mladší 18 let, což má v konečném důsledku pravděpodobně opačný efekt a zvědavost ještě stoupá.

Tvorbu klipu si na starosti vzal Michal Kvak se svým týmem, ale scénář i ztvárnění hlavní role má na starosti samotná autorka. A tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse