Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2018 14:17
Čas čtení 0:00
Diana H

Je pro tebe ten pravý? Existuje 11 jasných znaků, které tě v tom utvrdí

Uložit Uložené

Ví o všech tvých zvláštnostech a líbí se mu? Je na tebe milý, ať se děje cokoli? Asi to nebude jen tak.

Každý z nás měl (nebo má) někdy pocit, že to s naší láskou již není „takové, jaké to bývalo“. Někdy stačí špatná nálada, náročný den či nepovedené rande. Nicméně vztah je o každodenních maličkostech a situacích, kdy si řeknete, že si bez toho druhého nedokážete svůj život představit. Důležité je, abyste to nebrali jako samozřejmost a abyste si vážili i malých projevů lásky. Pokud si stále nejsi jistá, o jaké projevy by mělo jít, pojďme si vyjmenovat některé z nich.

Být s ním je vždy legrace, i když situace není moc zábavná

S ním dokáže být například i nudné čekání u lékaře zábavou. Přesně jako tehdy, když jste spolu seděli více než dvě hodiny v čekárně. Po chvíli jste si oba vymysleli hru, kde jste se snažili vyčíst z lidí, zda by mohli nebo nemohli být drogoví dealeři. Samozřejmě, každý si zažije se svou láskou jiné podobné momenty, ale výsledek je stejný. Když si s ním, změní to i ty nepříjemné chvíle v obrovskou srandu.

Ví o všech tvých zvláštnostech a líbí se mu! (coooo?!)

Situace jako například ty, když stále dokola díváš na zamilované filmy či animované pohádky v tvém oblíbeném pyžamu s ušima, a přitom si vychutnáváš nutellu (která občas skončí i na tvém pyžamu). On si z nějakého neznámého důvodu myslí, že je to roztomilé a úžasné. Důvod: Asi tě prostě miluje i s tvými dětinskými výstřelky.

 

Je k tobě milý za všech okolností

I když se ti často stane, že v obchodě zapomeneš koupit to nejdůležitější, nerozhněvá se (nebo si na to jen zvykl). Jemu by se to „určitě nikdy nestalo“, ale akceptuje to.

Znáš a máš ráda všechny jeho kamarády

Jsi kamarádka s jeho kamarády, i když jsi některé z nich nikdy nepotkala. Hlavně proto, že o tobě stále mluví až mají pocit, že jsi členem party.

Nutí tě překonávat své hranice

Už dávno jsi ta nejúžasnější osoba na světě a on to samozřejmě ví, protože s tebou chodí, ale i tak se snaží, abys překonávala své hranice a makala na sobě co nejvíce. Ví, že jsi schopná dokázat mnohem více, než si myslíš. Je skvělé mít vedle sebe takovou podporu, že?

Když jsi s ním, cítíš se jako nejúžasnější člověk na světě

Ačkoli máš dny, kdy se necítíš úplně nejlépe a nejkrásnější, on dokáže tvé sebevědomí zvednout tak, že i Selena Gomez by se vedle tebe styděla.


Nikdy nejde do obchodu, aniž by se tě nezeptal, jestli něco nechceš

Totéž platí u oběda či při kávě.

Zajímá se o tvé „fyzické potřeby“

Jako například, když zjistil, jak moc miluješ líbání na krk a od té doby tě polibky zásobuje častěji.

Nechá ti čas pro sebe

Někdy toho máš příliš a potřebuješ dlouhé hodiny pracovat na svých projektech. On tomu plně rozumí a nechá ti čas i prostor. Ví, že to potřebuješ. Pak, když jste konečně spolu, užijete si to ještě více.

Podporuje tě v tvých snech a cílech na 100 procent

Někdy v tebe věří dokonce více než ty sama. Ví, že jsi schopná obrovských věcí a máš jeho plnou podporu.

 

Vždy má radost, když jste znovu spolu

A i naopak. I když jsi ho viděla jen včera, stále máš motýlky v břiše. Mega pocit.

Domů
Sdílet
Diskuse