Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 v 2:46
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Lidé vyvinuli ve velkolepých záběrech pro Jurassic World 2 zcela nový druh dinosaura, kterého nezastaví ani T-Rex

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Super Bowl spot pro Jurassic World: Fallen Kingdom možná odhaluje více, než by měl.

Seznamte se s Indoraptorem. Jaký je to druh dinosaura a jak vypadá? To naštěstí zatím nevíme. Jisté je však to, že ho stvořili další nenasytní lidé, kteří zřejmě opět zemřou. Sice je to už neuvěřitelný stereotyp, ale pokud bude i Fallen Kingdom tak kvalitní jako jeho předchůdce, reptat věru nebudeme.

Super Bowl spot nám konečně ukázal více z filmu. Rozhodně nebudeme trávit čas jen na ostrově Isla Nublar. Jak můžete vidět v záběrech níže, dočkáme se přesně toho, čeho jsme se báli. A tedy, že tato série bude časem recyklovat nápady čtyřky, kdy se dinosauři dostali do civilizované společnosti.

Co si o tom myslíte, nám můžete prozradit v komentářích. Faktem zůstává, že z Jurassic World: Fallen Kingdom nejsme ani zdaleka tak uneseni jako z trailerů pro první část. Snad je to jen naše zdání a v kinech budeme napjatě očekávat, kdo skončí v krvavé tlamě jednoho z predátorů.

Jurassic World: Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (The Orphanage) a o scénář se postarala dvojice Colin Trevorrow (Jurassic World) a Derek Connolly (Kong: Skull Island).

V očekávaném velkofilmu si zahraje Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, James Cromwell, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall a Jeff Goldblum. Premiéra nového Jurského Parku je naplánovaná na 21. června 2018. Více se o filmu dozvíte v našich předchozích článcích.

Lidé vyvinuli ve velkolepých záběrech pro Jurassic World 2 zcela nový druh dinosaura, kterého nezastaví ani T-Rex
Zdroj: Universal

Domů
Sdílet
Diskuse