Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2018 10:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor a Strapo se na Instagramu pustili do Moma za to, že udal útočníka, který na něj vytáhl v garáži obchoďáku zbraň

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Celou událost budeme ještě sledovat, ale pro ty, kteří nestihli některá vyjádření, tu máme malé shrnutí všeho, co se stalo.

Vztahy na slovenské rapové scéně mezi jednotlivými interprety začínají stále více vnímat i fanoušci, a i když jsou osobní spory, neshody a konflikty pochopitelné, vždy to má být primárně o hudbě, což naštěstí zatím platí. Zároveň to však čas od času mezi kolegy z branže zajiskří a mají tak důvod veřejně říct, co si o tom druhém myslí. Něco podobného probíhá i právě teď mezi Momem a dvojicí Strapo a Ektor.

No a protože ne všichni z vás od začátku sledují, co se vlastně děje a možná si ještě nedokážete spojit souvislosti, rozhodli jsme se vám celý náznak sporu přiblížit, abychom ho od nynějška mohli sledovat společně. Myslíte si, že se zapojí i další slovenští a čeští rapeři? A podaří se policii vyšetřit, co se vlastně stalo? Dozvíme se snad za pár dní, nyní samotné shrnutí.

Ektor a Strapo se na Instagramu pustili do Moma za to, že udal útočníka, který na něj vytáhl v garáži obchoďáku zbraň

Ještě předtím, než začneme, bych rád uvedl na pravou míru, že to, co se v minulosti stalo mezi Momem a Ektorem nebo Strapem v minulosti, nám není zcela známo, ale lze předpokládat, že právě tyto skutečnosti mají dopad na aktuální vyjádření.

Doporučeno
Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Který český rapper má nejlepší módní vkus? Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Který český rapper má nejlepší módní vkus? 26. února 2024 16:00

Inu, v průběhu včerejška zveřejnil Momo prostřednictvím stories příspěvek, ve kterém informoval, že byl hlavním aktérem incidentu v garáži obchodního centra, kde na něj neznámý útočník vytáhl pistoli. Během celé situace byla přítomna i jeho dcera a „pán starosta zo Záhoria“, jak ho Momo označil, prý skončil v cele předběžného zadržení. Celý spor měl být vysvětlen v reportáži večerních televizních novin na Jojce, kde Momo vyprávěl, co a jak se vlastně stalo.

Ektor a Strapo se na Instagramu pustili do Moma za to, že udal útočníka, který na něj vytáhl v garáži obchoďáku zbraň
Zdroj: TV JOJ screenshot

Ve skutečnosti se neshodli při „boji“ o parkovací místo pro rodiny s dětmi, ale druhý pan řešil tuto banalitu s pistolí v ruce. K celé situaci prý existuje i kompletní kamerový záznam a policie Momova slova potvrdila, avšak vyšetřování teprve začíná, takže si na vysvětlení budeme muset počkat. Zatím to však začalo vřít na jiné frontě. Instagramové.

Ještě večer reagoval na incident Strapo, ke kterému se připojil i blízký kamarád Ektor a společně zveřejňovali příspěvky o tom, že Momo se tváří jako vagabund, ale ve skutečnosti je udavač. Navzájem se v tomto názoru podpořili a nám nezbývá než počkat, zda se zapojí i další a jak to celé dopadne.

 

#mocmluvil #samozvanyvagabund #cichobuc

Příspěvek sdílený Strapo Official (@strapo_official),

Ektor a Strapo se na Instagramu pustili do Moma za to, že udal útočníka, který na něj vytáhl v garáži obchoďáku zbraň

Momo se ještě ráno vyjádřil ke Strapově zveřejněné fotografii a vyčítal mu, že si nedokáže „otevřít hubu“ na videu. Tvrdí, že trestní oznámení na útočníka bylo podáno z nutnosti a netrápí ho, kdo bude tento konflikt sdílet.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš české a slovenské rappery podle outfitu? KVÍZ: Poznáš české a slovenské rappery podle outfitu? 1. února 2024 8:25

Vše už zároveň pomalu začínají registrovat i samotní fanoušci, kteří nyní alespoň mají pohromadě celý dostupný příběh. A já na závěr ještě jednou připomenu, že se v žádném případě nesnažíme stavět na někoho stranu, protože neznáme okolnosti a cílem tohoto článku bylo jen informovat o tom, co se aktuálně mezi rapery děje. 

Klidně nám napiš do komentářů, co si o celé situaci myslíš ty.

Domů
Sdílet
Diskuse