Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2018 18:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Strapo fanouškům a Momovi přibližuje svůj názor na incident se zbraní na parkovišti

HUDBA
Uložit Uložené

Na stále ještě čerstvou událost se teď máme možnost podívat i ze Strapova pohledu.

Už včera jsme se vám pokusili přiblížit aktuální konflikt na československé rapové scéně, do kterého se zapojila dvojice Strapo a Ektor po odvysílání reportáže v televizi. V té odzněla Momova verze incidentu, který se udál v podzemním parkovišti obchodního centra. Podle jeho vlastních slov na něj se zbraní zaútočil starosta ze Záhoria poté, co se nedohodli na parkovacím místě a už stihl podat i trestní oznámení. K celé situaci existuje i kamerový záznam, takže se snad brzy dozvíme, jak to vlastně celé bylo.

Náš článek i příspěvky interpretů pochopitelně vyvolaly obrovskou vlnu diskuse a jak už bývá u podobných sporů zvykem, vytvořily se dvě skupinky, přičemž by bylo velmi obtížné určit, která je větší.

Ještě v průběhu dnešního rána se ke všemu ve čtyřech minutách vyjádřil Strapo, který nám poskytl svůj pohled podložený skutečnostmi a vlastními zkušenostmi s Momem. Zároveň přiblížil celý incident i z druhé strany a vysvětlil, proč označil Moma za udavače. Více se dozvíš ve videu níže, které pochází ze Strapova Facebooku.

Na Strapovu reakci opět prostřednictvím stories odpověděl Momo, který si neodpustil útok, v jehož rámci se trochu pohrál s metaforami a filmovou tématikou. Zároveň Strapovi a Ektorovi navrhl osobní setkání, případně že by si to mohli společně spočítat v skladbách.

No a v tichosti nezůstal ani zatím jediný český účastník sporu, Ektor, který v první řadě vyjádřil svému kolegovi velkou podporu. V tom druhém přidal pár dalších upřímných slov.

Strapo fanouškům a Momovi přibližuje svůj názor na incident se zbraní na parkovišti
Domů
Sdílet
Diskuse