Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2018 0:07
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Netflix letos plánuje vyprodukovat 700 originálních filmů a seriálů. Za projekty utratí závratných 8 miliard dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kam vlastně plánuje vedení Netflixu zajít? Existuje pro ně nějaký pomyslný strop?

Většina filmových a seriálových nadšenců nám dá jistě za pravdu, když řekneme, že v dnešní době máme možnost sledovat projekty od výmyslu světa. V tak obrovském množství se člověk musí důkladně rozhodovat, do čeho svůj cenný čas nakonec investuje.

Netflix se nám naši složitou situaci ale snaží ještě více zkomplikovat.

Magazínu Variety měl podle posledních informací CFO Netflixu David Wells prozradit, že streamovací gigant svým divákům v roce 2018 odprezentuje přibližně 700 originálních seriálů a filmů.

Se zvýšenou produkcí jsme už určitou dobu počítali, ale tak velké číslo nás překvapilo. Rozpočet se předběžně odhaduje na neuvěřitelných 8 miliard.

Ačkoliv v redakci Netflixu rozhodně fandíme a množství z jeho skvělých výtvorů nadmíru oceňujeme, byli bychom přece jen raději, kdyby společnost na úkor kvantity nezapomínala na kvalitu. A nepochybujeme, že podobně se na dané téma dívá i mnoho dalších odběratelů. A jak to vidíte vy?

Domů
Sdílet
Diskuse