Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2018 14:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Velkolepý trailer pro Avengers: Infinity War láká na největší blockbuster v dějinách filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thanos přichází na Zemi, ale Avengers jsou stále rozpolcení.

Konečně dorazil i druhý trailer! A překvapivě v něm Avengers: Infinity War stále vypadá úžasně i přes fakt, že ve snímku uvidíme více hlavních postav než ve všech 24 bondovkách dohromady. Je možné, že bratři Russové si z Whedona a jeho Age of Ultron nevzali příklad a natočili skutečně zábavnou a kvalitní popcornovku, která funguje i jako film?

Tak to zjistíme až za měsíc, kdy Infinity War má premiéru. Konkrétně se bavíme o datu 26. dubna. Tehdy se také znovu podíváme do Wakandy, protože v ní se odehrává finální třetina filmu. A podle záběrů níže to bude skutečný boj. Přítomní zde budou snad všichni a my se už nemůžeme dočkat.

Snímku jsme v poslední době věnovali několik obšírnějších a vysvětlujících článků, pokud se o něm tedy chcete dozvědět více a být v obraze, klikejte sem. Více informací o ději, postavách, teoriích, tvůrcích a vše potřebném najdete v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse