Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2018 12:16
Čas čtení 0:00
Marek R.

Sidney Crosby to udělal znovu. Po pár dnech od svého baseballového gólu se mu podařilo vstřelit další

SPORT
Uložit Uložené

Posledně to tedy zřejmě vůbec nebyla náhoda.

Sidney Crosby, nejlepší hráč své doby a jeden z nejlepších v historii hokeje, se momentálně prostě baví hokejem. Jen osm dny zpátky vstřelil pravděpodobně nejlepší a nejbizarnější gól sezóny zároveň, ale v noci se ukázalo, že to vůbec nebyla náhoda a že Sid the Kid to prostě má v sobě.

Spomínaný gól spred približne týždňa

V noci ze čtvrtka na pátek našeho času se Crosbyho Penguins utkali s ďábly z New Jersey a o vítězi se muselo rozhodnout až v prodloužení, protože v řádném hracím čase zápas skončil nerozhodně 3:3. Prodloužení však netrvalo vůbec dlouho, neboť se ukázalo Crosbyho mistrovství.

Po Letangově přihrávce se dvojice Crosby a Rust řítila proti jednomu obránci Devils. Crosby měl puk na své hokejce a kontroloval, zda zvolí přihrávku nebo střelu a nakonec se rozhodl pro střelecký pokus. Ten však trefil jen tyčku Kinkaidovy branky, ale kanadský hokejista i nadále sledoval odražený puk a jednoduše to znovu dokázal. Vždyť si to vychutnejte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse