Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2018 23:14
Čas čtení 0:00
Marek R.

Zlatan Ibrahimović se v premiérovém zápase v dresu LA Galaxy blýskl výstavním gólem a zařídil výhru svého klubu

SPORT
Uložit Uložené

Už v prvním zápase si podmanil MLS.

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović je známý svými oku lahodícími góly a opět to potvrdil hned ve svém premiérovém zápase v dresu LA Galaxy. Ano, bohužel, i kariéra jednoho z nejlepších útočníků své doby se pomalu blíží ke svému konci, a proto se Ibra vydal teprve nedávno z Manchesteru United právě do MLS.

Hned ve svém prvním zápase ho dokonce čekalo derby proti novému klubu Los Angeles FC, a pokud si rádi děláte srandu z americké MLS, hned vám dám důvod k dalším posměškům. Zápas mezi LA Galaxy a Los Angeles FC totiž nazvali, prosím pěkně, El Trafico.

Ibra krásným gólem vyrovnává

Tak či onak, zápasy MLS jsou divácky atraktivní, neboť vidíme mnoho gólů a potvrdilo se to i v tomto městském derby. To nakonec skončilo výhrou Galaxy 4:3 a Zlatan vstřelil jak vyrovnávací, tak i vítězný gól zápasu. A hlavně ten první stál za to. Je jasné, že Ibra si MLS podmaní a my jsme jen zvědaví, kde se až zastaví počet vstřelených gólů tohoto bombardéra.

A nakonec střílí i vítězný gól zápasu

Domů
Sdílet
Diskuse