Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2018 18:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmusův klip v předstihu, 14letá Emily i slovenský hypebeast. Ve Freshnews byla rekapitulace uplynulého týdne mimořádně bohatá

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Naše Freshnews opět nezklamaly.

Každou neděli v 18:00 se na našem oficiálním YouTube kanálu objeví nové Freshnews. O co nám v této sérii videí jde, ti je už doufám jasné a všech pozitivních ohlasů i konstruktivní kritiky si od začátku velmi vážíme. Nový díl tu máme i dnes, přičemž jsme si pro vás opět připravili několik zajímavých překvapení od začátku až do konce.

Jelikož si moderátorka Deniska stále užívá slunce a teplo, na pomoc jsme si zavolali českou posilu Andrejku, která s tímto už přece jen nějaké zkušenosti má. Kromě ní nemůže chybět i Kryštof a pro jistotu i Šajmo. Kluci si pro vás mimochodem připravili soutěž o celé balení plechovek Alcohol Killer, podmínky najdeš ve videu.

No a dalším překvapením je krátká ukázka z videoklipu Rytmuse a Ega s názvem Ideme ďalej, který vychází až po Freshnews. Jak se nám ho tam podařilo dostat, vám bohužel prozradit nemůžeme, ale výsledek určitě stojí za zhlédnutí. Více aktualit z domova i ze světa už najdeš ve výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse