Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2018 8:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand, Separ a Nerieš představují videoklip natočený na mobil. V novince se rozpovídali o tom, jak je důležité být poctivý

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Skladba je první ukázkou z chystaného projektu, na kterém Paulie Garand a Kenny Rough aktuálně pracují.

Už dříve jsme avizovali, že Paulie Garand z Ty Nikdy má letos v plánu vydat svůj další projekt, na kterém se bude hudebně podílet dlouholetý dvorní producent Kenny Rough. Rodák z Liberce se nechal slyšet, že vydání je naplánováno až na závěr roku a s přípravami začíná v tomto období, což nyní dokazuje i první vydanou ukázkou s názvem Kolem stolu.

Kromě Paulieho a Kennyho se na ní objevuje i Separ a kluci z Nerieš. Tato spolupráce je příjemným překvapením a fanoušci kteréhokoliv z těchto interpretů si bez pochyb přijdou na své. O samotném tématu dostatečně napovídá titul skladby, takže ji snad není potřeba blíže představovat.

Zajímavostí je, že doprovodný vizuál od Tomáše Kasala byl natočen na smartphone Samsung Galaxy S9+. Ano, pochopitelně jde o placenou reklamu, která má upozornit na kvalitu fotoaparátu vlajkové lodi, což by však nemělo nikomu vadit. A tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse