Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2018 18:21
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Drake dal svému oblíbenému streamerovi 100 tisíc korun. Vyhrál totiž ve Fortnite

TECH
Uložit Uložené

Jak si vydělat sto tisíc za pár her? Hrát s Drakem.

Šestadvacetiletý populární Twitch streamer Tyler Blevins aka Ninja ví, jak si vydělat. Když totiž streamoval svoje hraní hry Fortnite, spojil se s ním jeho kamarád, kanadský raper Drake, a to je pro diváky vždycky záruka dobré zábavy.

Drake, který na svém PlayStationu 4 vystupuje pod nicknamem TheBoyDuddus, je velkým fanouškem hry Fortnite a také streamera Ninji. Seznámil se s ním, když na něj narazil na Twitchi a poté si vyhledal některá jeho videa se sestřihem nejlepších momentů.

Stream měl v nejsilnějším okamžiku 230 tisíc diváků. Drake hrál ze svého studia v Londýně a po několika kolech se rozhodl, že předtím, než se „zase vrátí k práci“, nabídne Ninjovi 5 tisíc dolarů, tedy něco přes 100 tisíc korun, když obhájí své vítězství. To se i nakonec stalo a Drakeovi tak nezbylo nic než dodržet slovo

Rapeři mají streamery rádi, jen před několika dny NFL hráč JuJu Smith-Schuster (FaZeJuJu_19) a Travis Scott trhli rekord v nejvíce sledovaném streamu. V jeden moment jej totiž sledovalo 628 tisíc lidí.

Drakeův poslední videoklip na hit God's Plan se stal velmi rychle virálním poté, co během jeho natáčení rozdal 1 milion dolarů nemocnicím, dětem s dětských domovů a dalším lidem, kteří to potřebovali. Ninja ale rozhodně nepatří mezi ty, kteří by si žili špatně. Před svými diváky v minulosti přiznal, že si díky jeho aktivitám vydělá každý měsíc i půl milionu dolarů měsíčně. A to přímo ze svého pokoje.

Domů
Sdílet
Diskuse