Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2018 23:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak pokračuje proces příprav Pouliční ekonomické 3? Sergei Barracuda odhaluje další záběry ze studia a své hostovačky na Rytmusově koncertu

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Sergei Barracuda vydává druhé pokračování své série, v rámci níž mapuje vznik tretí Pouliční ekonomické.

Sergei Barracuda má kromě působení v uskupení Azurit Kingdom výborně našlápnuto i v rámci sólové kariéry. Projektům z výhradně vlastní dílny dal název Pouliční ekonomická a my už teď víme, že třetí pokračování této série přijde již za pár měsíců. No a protože se fanoušci ostravského rapera už určitě nemůžou dočkat, rozhodl se pro ně zmapovat samotný vznik.

Vše probíhá prostřednictvím videí s titulem PE3 Diary, přičemž to první si můžeš připomenout zde. V aktuálním pokračování nahrává letní hit, který by měl spatřit světlo světa už v červnu. Dvorní DJ Bussy, který je neodmyslitelnou součástí Sergeiovy práce, se rozpovídal o kvalitě mikrofonů a ukázal své nové kousky.

Druhá polovina krátkého dokumentu je situována do Prahy, protože Sergei byl jedním z hostů na Rytmusově obrovském koncertě ve Fóru Karlín. Jak to celé dopadlo, už uvidíš ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse