Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2018 22:15
Čas čtení 0:00
Marek R.

Mia Khalifa Kariusovi vzkazuje, ať se dál usmívá. Ramosovi říká, aby šel do hajzlu

SPORT
Uložit Uložené

Mia Khalifa se vyjadřuje snad ke všemu.

V sobotu večer jsme se dozvěděli jméno aktuálně nejlepšího evropského fotbalového týmu, kterým je už neskutečný třetí rok po sobě Real Madrid. Ten v kijevském finále porazil Liverpool 3:1 a všechny góly, jakož i jiné momenty, najdeš v našem reportu.

Zlatým hřebem celého finále byly jednoznačně nůžky Garetha Balea, které byly taktéž vítězným gólem, ale kromě nich se hodně diskutovalo i o jiných momentech.

Zápas také kvůli zranění nedohrál jak Carvajal na straně madridského Realu, tak Salah na straně The Reds, ale zatímco si španělský krajní obránce způsobil zranění nešťastně sám, Salahovo rameno nevydrželo po zvláštním souboji s Ramosem.

Mnohé fotbalové osobnosti ve fotbalových studiích se vyjádřily, že Ramos za Salahovo zranění nemůže a jednoduše šlo o smolný moment, ale mnoho fanoušků to vidí jinak a nemají pro Ramose zrovna nejpříjemnější slova.

Na jejich straně je i známá bývalá pornoherečka Mia Khalifa, která se snad potřebuje vyjádřit úplně ke všemu, aby se o ní i nadále hovořilo a stalo se tak i v tomto případě. Brankáři Kariusovi vzkázala, aby se nadále usmíval a že chyby dělá každý a nezapomněla k dané fotce na Instagram také přidat hashtag #fuckyouramos.

Keep smiling. Mistakes are human nature ♥ #FuckYouRamos @lorisk21

Príspevok, ktorý zdieľa Mia K. (@miakhalifa),

Domů
Sdílet
Diskuse