Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2018 14:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do českého rapu přichází ruská zima. Maniak zveřejňuje tracklist a datum vydání alba Husky

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Očekávané album Husky spatří světlo světa už 11. června. Těšit se můžeš na release party v Brně, Praze a Ostravě.

Nejmladšího člena českého BiggBoss labelu ti už snad představovat nemusíme. Jeho suverénně nejsvětlejší moment kariéry přišel ještě v minulém roce, kdy jednou skladbou navždy uzavřel velký konflikt mezi Hugem Toxxxem a členy jeho vydavatelství. Dnes už je vše v naprostém pořádku a Maniaka čeká další velký milník, kterým je vydání debutového sólového alba.

To dostává název Husky a už jsme měli možnost slyšet i dvě ukázky s videoklipy. Nyní jsme se dočkali zveřejnění tracklistu, na němž najdeme 17 skladeb a pár hostů. Jmenovitě Pil C-ho, Oriona, Vladimira 518 a také Resta. Je fajn vidět, že se mladý raper nebojí dělat hodně sólo skladeb a k vydání projektu nepotřebuje pomoc poloviny scény.

Zároveň dáváme do pozornosti spuštění předprodeje na biggboss.cz. Album Husky vychází už 11. června a jak už bývá zvykem, fanoušci se mohou těšit na release party, tentokrát ve třech českých městech – v Brně, Ostravě a Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse