Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 v 12:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Viděl jsi už penthouse v srdci New Yorku za 28,5 milionu dolarů? Hříšný luxus v interiéru i exteriéru podtrhuje exkluzivitu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nemovitost, jakou většina z nás nikdy vlastnit nebude.

Není žádných pochyb o tom, že v srdci New Yorku bys našel nejdražší a nejluxusnější nemovitosti na světě. Řada z nich se nachází v mrakodrapu s názvem One57, který se může pochlubit svou neobvyklou architekturou a několika známými jmény. Na vrchním patře si apartmán opatřil Michael Dell, jeden z nejbohatších lidí na světě, a zaplatil za něj přes 100 milionů dolarů.

Apartmán z videa sice nestojí 100 milionů v žádném případě, realitní kancelář za něj chce 28,5 milionu dolarů (630 milionů korun). Exkluzivní umístění, rozloha i speciální prosklená terasa představují místo, jaké bys v New Yorku hledal jen velmi těžko. Jen samotný obývák je díky své rozloze stejně velký jako standardní apartmán k pronájmu ve městě.

Vtipně vyznívá i fakt, že standardní miniaturní apartmán v New Yorku by se se svou rozlohou vešel do šatníku v penthousu budovy One57. I když na podobné bydlení nebudeme mít nikdy dostatek peněz, můžeme stále alespoň snít.

Domů
Sdílet
Diskuse