Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 11:44
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Komiksovka Ant-Man a Wasp bude přímo napojená na Avengers 4. Její hrdinové budou pro příběh velmi důležití

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige se v nejnovějším videu rozpovídal ohledně postavy Wasp, ale věnoval se i důležitosti druhého Ant-Mana.

Jak již nějaký čas víme, komiksovka Ant-Man & The Wasp se bude příběhově odehrávat po událostech ze snímku Captain America: Civil War a před začátkem Avengers: Infinity War, přičemž mnohem blíže by měla být druhému jmenovanému.

Zdá se však, že Ant-Man 2 bude mít také přímé spojení s týmovkou Avengers 4. Prozradil to sám Kevin Feige (šéf Marvel Studios), který se v nejnovějším videu kromě postavy Wasp (Evangeline Lilly) rozpovídal i o důležitosti filmu.

Komiksovka Ant-Man a Wasp bude přímo napojená na Avengers 4. Její hrdinové budou pro příběh velmi důležití
Zdroj: Marvel Studios

Feige totiž potvrdil, že Ant-Man & The Wasp není pouze zábavným samostatným počinem, ale i velkou součástí toho, co teprve přijde. Snímek se podle jeho slov napojuje přímo na Avengers 4 a jeho hlavní postavy budou při vývoji velmi důležité. 

I když je potvrzeno, že je v Avengers 4 určitě uvidíme, stále není zcela jasné, jaké role ve filmu sehrají. Ale zatímco se Ant-Man určitě zúčastní bojů po boku ostatních hrdinů, role Wasp by měla být menší. A určitě netřeba zapomínat ani na Quantum Realm (o tom ale více zde).

Existuje několik teorií, my se však rádi necháme překvapit. Premiéra snímku je u nás naplánována na 5. července 2018. Pokud se o něm chcete dozvědět ještě více, vstupte do tohoto vlákna. Chystáte se na dvojku Ant-Mana do kina? První ohlasy nešetřily nadšením.

Domů
Sdílet
Diskuse