Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 13:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayo myslí jen na úspěch a v hlavě má byznys plán. S Nik Tendem mají skladbu o penězích

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nik Tendo z Milion Plus vydává sólové album a na dnes zveřejněné novince hostuje člen HAHA Crew.

Československý rap se v roce 2018 dostal do fáze, kdy interpreti nevydávají novou hudbu pouze ve dvou dávno definovaných obdobích, díky čemuž se jim minimálně v minulosti dařilo o něco více. Přece jen, taktika vydávání alb před Vánocemi a před létem je logická. Hlavně díky obrovskému objemu hudby k nám domácí interpreti promlouvají i během léta a tím aktuálně nejočekávanějším projektem je ten od Nik Tenda.

Člen Milion Plus vydává album 7, které spatří světlo světa 27. 6. na release party v Praze. Ještě předtím jsme se dočkali ukázky Hvězdy s videoklipem a dnes se mezi fanoušky dostává další singl.

Ten dostává název Cash Money a ano, je výhradně o penězích. Hostuje blízký kolega z HAHA Crew, Zayo, kterému téma sedlo jako ulité. Zároveň nám stihl připomenout, že pracuje na debutovém sólu Navždy mladý, které by mohlo vyjít ještě letos.

Domů
Sdílet
Diskuse