Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bar bude rozdávat panáky vždy, když Neymar proti Srbsku upadne

SPORT SRBSKO
Uložit Uložené

Neymar leze na nervy mnoha fanouškům fotbalu.

Neymar stihl za dva zápasy na mistrovství světa naštvat tolik fanoušků, že se jeho simulování už smějí i doma v Brazílii. Nedávno ho napomenul i rozhodčí, kterému přetekly nervy a na fotbalisty zakřičel, aby už byl konečně ticho. Je pravda, že Neymar na sebe přitahuje velké množství faulů, ovšem i při slabším kontaktu hned padá na zem a válí se po trávníku, jako kdyby ho přejelo nákladní auto.

Brazilci však budou mít v nadcházejícím zápase proti Srbsku z Neymarových pádů radost. Bar Malcom vysílá všechny zápasy a výjimkou nebude ani zítřejší měření sil mezi Srbskem a Brazílií, ve kterém by měl Neymar dovést své spoluhráče k pohodlnějšímu vítězství než v zápase s Kostarikou.

Na sociálních sítích při této příležitosti bar zveřejnil nabídku, že za každý Neymarův pád v zápase dostane celý bar jednoho panáka zdarma. Místo si samozřejmě musí lidé předem rezervovat, a tak se nedostane na každého návštěvníka slavného města, ale při sledování předchozích zápasů budou Brazilci opilí už přes poločas, protože Neymar na zemi tráví hodně času.

 

Příspěvek sdílený Malcom Pub (@malcompub),

Zpět
Sdílet
Diskuse