Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. června 2018 18:03
Čas čtení 0:00
Marek R.

Jeden krásnější než druhý. Úvodní osmifinále přineslo oku lahodící góly

SPORT
Uložit Uložené

Lepší úvodní osmifinále jsme si ani přát nemohli.

V sobotu jsme se přesunuli do další části mistrovství světa ve fotbale. Polovina týmů se totiž již odebrala domů a zbývajících 16 se ocitlo v nekompromisním pavoukovi, z něhož může vzejít jeden jediný vítěz. Na programu byly dva osmifinálové duely, nejprve mezi Argentinou a Francií, později mezi Uruguayí a Portugalskem.

První jmenovaný začal v 16 hodin našeho času a dočkali jsme se poměrně nečekaně zajímavého zápasu vzhledem k tomu, že oba celky do vzájemného zápasu nepůsobily na šampionátu zrovna přesvědčivě.

 

První poločas skončil nerozhodně výsledkem 1:1, když nejprve skóre zápasu otevřel z penalty Griezmann, ale v 41. minutě se zničehonic prosadil Ángel Di María, který do té doby působil na hřišti neviditelně, ale tento gól se zařadil mezi ty nejkrásnější z celého šampionátu.

Na začátku druhého poločasu se Argentina šťastně dostala do vedení po zásahu Mercada, ale pak začala francouzská smršť. Nejdříve obránce Pavard vstřelil ještě hezčí gól než Di María, no a následně pohřbil jihoamerickou zemi Kylian Mbappé, který se prosadil dvakrát a byl jednoznačně nejlepším mužem na hřišti. V nastaveném čase ještě snížil Aguero po přesném centru Messiho, ale na vyrovnání už bylo pozdě. Věřme tedy, že i ostatní zápasy budou tak divácky atraktivní.

Di María to zkusil a vyšlo mu to parádně

Obránce Pavard střílí ještě hezčí gól

Mbappé pochovává šance Argentiny po jednej z nejkrásnějších akcí šampionátu

Domů
Sdílet
Diskuse