Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2018 21:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dvojice tučňáků držící se za křídla je to nejrozkošnější, co dnes uvidíš. Romantickou procházku si užívala přímo u moře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tučňáci z Jižní Afriky rozhodně mají cit pro romantiku.

Často se stává, že internet poblázní nějaké virální video, které prostě má něco do sebe. Dnešek nebyl ve světě internetové kultury ani náhodou výjimkou, protože na Twitter zaútočilo video dvou zamilovaných tučňáků, které na originálním příspěvku nasbíralo přibližně 70 000 retweetů. Na videu se dvojice tučňáků prochází po pláži a z písku se vrhne do vody.

To však ani náhodou není vše, roztomilá dvojice tučňáků se totiž přitom drží za křídla, které částečně používají jako ploutve nebo i jako ekvivalent lidských rukou. Samozřejmě, zvířata prožívají lásku trošku jinak než lidé, ale i tak je více než zřejmé, že spolu tučňáci chtějí trávit čas, díky čemuž jde pravděpodobně o tu nejromantičtější věc, kterou dnes uvidíš. Rozkošní tučňáci byli při své procházce natočeni v Jižní Africe, která překvapivě patří mezi jejich běžná místa výskytu – kromě Antarktidy žijí i v Austrálii, Jižní Americe a na Novém Zélandu.

Domů
Sdílet
Diskuse