Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2018 14:21
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Značka L.A. Roxx oblékala krále popu a teď jí podlehla Beyoncé, Charlie XCX nebo Kylie Jenner

MÓDA
Uložit Uložené

Přes tři dekády na scéně a za sebou spolupráce s největšími hvězdami hudebního průmyslu.

Cesta na vrchol bývá jen velmi ojediněle rychlá a jednoduchá, o čemž by mohlo vyprávět množství dnes známých umělců, sportovců či módních návrhářů, respektive značek. Jako dokonalý příklad si uvedeme oděvní společnost L.A. Roxx, která sice působí na trhu již od roku 1986, ale pravou vlnu hypu zažívá až teď.

Od vzniku kalifornské značky uběhlo již 32 let, ale vsadíme se, že do dnešního dne o něm slyšelo jen velmi malé procento běžné populace. Naše tvrzení dostatečně podtrhuje i (zatím) nízká četnost fanoušků na Instagramu činící 10 tisíc lidí.

Je však jen otázkou času, kdy značka – v minulosti oblékající hvězdy typu Michael Jackson nebo kapelu Guns N' Roses – dostane „křídla“ a kousky z jejich portfolia budou mizet jako teplé pečivo.

Velkou pomocí v pokroku a rozšiřování L.A. Roxx by měly být i spolupráce s Beyoncé, Nicki Minaj, Kylie Jenner, Charlie XCX nebo nedávný kratičký rozhovor pro Highsnobiety, který najdete zde. Lepší obraz o daném projektu si už ale můžete vytvořit na základě snímků níže.


Kým je lepší začít prezentaci neznámého díla než Queen B? Popová diva aktuální srší energií na všechny strany a společně se svým manželem nedávno ukončili evropskou část turné, které praskalo ve švech, přičemž Beyoncé měla na sobě kromě kousků Balmain i modely L.A. Roxx.

Na snímku níže má oblečené kožené kalhoty červené barvy inspirované módní přehlídkou Dolce & Gabbana ke kolekci podzim/zima 1991. 

 

A post shared by established 1986 (@laroxx) on

 

A post shared by established 1986 (@laroxx) on

Ano, kousky od Gucci jsou to první, čeho si všimnete na daném outfitu, ale stejně velkou roli hraje i maska od kalifornské značky, co říkáte? 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Charlie XCX je pořádně ulítlá a adekvátně k tomu se prezentuje i během svých živých vystoupení, kterých má více než dostatek. Na jednom z posledních koncertů vytáhla tuto modrou transparentní soupravu a nevíme, jak vy, ale my obdobné věci ceníme. 

Britská pěvecká hvězdička vlastní hned několik barevných provedení daného modelu „overalu“ od L.A. Roxx, například i růžové. 

Starší ročníky si jistě dobře pamatují interpretku EVE, jejíž tetování tlapek na prsou jsme obdivovali ještě v dobách televizních hitparád a své pověsti rebelky není nic dlužná ani dnes. V bílém nylonovém kabátě vypadala víc než dobře.  

Bebe Rexha v nadrozměrné kožené bundě s nápisem Ferrari na levém rukávu z roku 1993. 

L.A. Roxx se věnuje i výrobě plavek a ty ze záběru níže jsou dle nás velmi zajímavé nejen střihově, ale také barevně. 

Bývala partnerka basketbalisty Nicka Younga si vyzkoušela i hluboce vykrojený spodní díl v neonové barvě a nemůžeme říct, že jí neseděl, nebo? 

Agnez Mo zatím není v našich končinách příliš známá, ale po následující snímku s největší pravděpodobností napíšete její jméno do Google a zjistíte více. 

Nicki Minaj je hvězda největšího kalibru a její show si už za pár měsíců budeme moci vychutnat i v Bratislavě. Ještě předtím tu však máme detailní pohled na její křivky v krátkých PVC kalhotách značky oblíbené zejména v hudebních, respektive uměleckých kruzích. 

Jhené Aiko patří mezi nejkrásnější ženy světa a svou štíhlou postavu s radostí odhaluje v miniaturních kouscích, jako například v červeném kompletu s asymetrickým šněrováním. Záběr pochází ze staršího vydání magazínu Galore. 

Nicki Minaj podruhé a zřejmě naposledy. 

Kylie Jenner si nedává pauzu ani během mateřské dovolené a na focení kampaně pro nejnovější sadu své kosmetické značky zvolila právě krvavě červené kousky od L.A. Roxx. 

Mužskou klientelu zastupuje hlavně raper YG, kterému designéři navrhli custom kousky s dolarovým potiskem. 

Na závěr ještě 5 vybraných fotografií, na základě kterých si budete moci udělat finální obraz o etablované značce s bohatou minulostí a zářnou budoucností. 

Domů
Sdílet
Diskuse