Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2018 9:14
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Poslední série Game of Thrones dorazí určitě v první polovině roku 2019

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO konečně přišlo s důležitou informací.

To, co jsme dosud mohli jen tušit, se oficiálně stalo skutečností. Finální série Game of Thrones bude pro nás připravena již v první polovině roku 2019.

S potvrzenou informací přišel programový ředitel HBO Casey Bloys. Kromě sedmé série, která odstartovala v červenci 2017, se všechny debutové epizody dosud odvysílaných sérií dostaly do televize v dubnu.

Proto by se mohlo zdát vcelku pravděpodobné, že první část poslední série bychom mohli vidět už v tomto konkrétním měsíci. Stále však jde jen o odhad, a proto si na pevně dané datum budeme muset ještě počkat.

Poslední série Game of Thrones dorazí určitě v první polovině roku 2019
Zdroj: HBO

Rok 2019 bude pro svět z pera George R. R. Martina významný nejen ukončením populárního fantasy seriálu Game of Thrones, ale také zrozením pilotní části očekávaného spin-offu.

Podle vyjádření programového šéfa HBO by natáčení první části mělo začít v blíže neurčeném měsíci roku 2019. Na nalezení režiséra pilotní epizody se v současné době důkladně pracuje.

Za nepojmenovaným prequelovým seriálem, který se odehrává 8000 let před událostmi z Game of Thrones, bude z pozice showrunnerky stát zkušená Jane Goldman (scénář Kick-Ass, X-Men: First Class, Kingsman 2).

S výběrem showrunnerky vyjádřil spokojenost i samotný George R. R. Martin. Ten by se měl na seriálu podílet z pozice výkonného producenta.

Poslední série Game of Thrones dorazí určitě v první polovině roku 2019
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse