Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2018 13:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Rytmus rapují o nejtěžších chvílích svých životů

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Dnes jsme se dočkali překvapivého vydání nové skladby ze Sergeiova chystaného alba, kde hostuje člen Kontrafaktu Rytmus.

Všichni fanoušci českého rapu už velmi dobře vědí, že v září spatří světlo světa Sergeiovo další sólové album. Proces vzniku máme možnost sledovat díky dokumentární sérii PE Diary, přičemž zatím poslední čtvrtý díl byl zveřejněn teprve včera. Zároveň autor prozradil jména všech hostů a kromě Smacka či Ektora nebude chybět ani Rytmus. Dozvěděli jsme se, že suverénně nejsilnější má být věc s poslední jmenovaným.

Nikdo však nečekal, že bychom se plnohodnotné verze mohli dočkat už dnes. Spojení Rytmus a Sergei Barracuda není snad pro nikoho překvapením, protože Noční můra je už jejich třetí spolupráce a určitě není poslední. Výsledkem je smutná balada, v níž oba odvyprávěli smutné příběhy. Člen Kontrafaktu prozradil něco více o nevlastním otci a ostravský raper odhalil skutečnosti ze své minulosti, ze kterých běhá mráz po zádech.

Více už ale v samotné novince s produkcí od Dinero Gottiho. Snad se v dohledné době dočkáme i videoklipu.

Domů
Sdílet
Diskuse