Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2018 14:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Směšná simulace milionové posily Realu Madrid baví fanoušky

SPORT
Uložit Uložené

Mladičký Brazilec by měl být novou hvězdou španělského giganta.

Předsezónní příprava fotbalových klubů vrcholí. Před pár hodinami se proti sobě postavily i dva světové velkokluby Manchester United a Real Madrid. Po brankách Andera Herrery a Alexise Sancheze skončil zápas výhrou 2:1 ve prospěch anglického týmu, ale fanoušky na internetu mnohem více zaujala situace, do které se dostala mladičká posila Realu Madrid Vinícius Junior.

Brazilský talent přestoupil do Španělska za 45 milionů eur a média jej označují za jednoho z největších talentů jihoamerické země od dob Neymara. A zřejmě právě Neymarem se Vinícius inspiroval i v zápase proti Manchesteru, protože v jednu chvíli se dostal do nevinného střetu s hráčem United a náhle padl na trávník jako po tvrdé srážce.

Ruka hráče anglického klubu se pravděpodobně dotkla obličeje mladého Brazilce, avšak v žádném případě nebyl dotek tak intenzivní, jak ho chtěl Brazilec rozhodčímu prodat. Momentálně se milionové posile Madridu smějí tisíce fanoušků na internetu a po zhlédnutí videa rychle pochopíš proč.

Viniscius Jr horrible diving vs Man Utd from r/soccer

Domů
Sdílet
Diskuse