Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2018 17:51
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

3. sériu Daredevila uvidíme na Netflixe ešte pred koncom tohto roka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Programový riaditeľ Netflixu prináša mimoriadne dobré správy. Potvrdil, že obľúbený Daredevil dorazí s novými epizódami v roku 2018.

Keď sme sa pomerne nedávno zaoberali otázkou tretej série Daredevila, zmierili sme sa so skutočnosťou, že návrat Matta Murdocka pravdepodobne neuvidíme skôr než v priebehu roka 2019.

Teraz sa však na naše prekvapenie karta obrátila a všetko je inak. Ako totiž potvrdil programový riaditeľ Netflixu Ted Sarandos, Daredevil sa svojej 3. série dočká ešte tento rok.

A hoci neprezradil, kedy presne môžeme nové epizódy očakávať, podľa dátumu premiéry 2. série Iron Fista (7. september/září) môžeme predpokladať, že to bude až niekedy v novembri (listopad), prípadne decembri (prosinec).

Je teda jasné, že každý člen tímu The Defenders sa v roku 2018 dočká vlastnej série. Jediným projektom zo seriálového sveta Marvel/Netflix, ktorý dorazí najskôr až v roku 2019, bude The Punisher. Oficiálne potvrdenú premiéru ale zatiaľ nemá.

Tešíte sa na tretiu sériu Daredevila? Všetky známe informácie o hereckom obsadení, scenáristoch či samotnom príbehu nájdete v tomto vlákne. Nám v tejto chvíli ostáva už iba čakať na príchod debutových záberov.

3. sériu Daredevila uvidíme na Netflixe ešte pred koncom tohto roka
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse