Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2018 15:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dědeček hraje Pokémon Go pomocí 11 mobilů připevněných na kole. Denně u hry stráví i 20 hodin

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tchajwanský starček do svého koníčku vráží tisíce korun.

Senioři velmi často trpí samotou a pocity, že se před nimi svět už nadobro zavřel. Nevycházejí ze svých domů a zůstávají v izolaci, což však není případ Chena San Yuana. Dědeček z Tchaj-wanu už oslavil 70. narozeniny, avšak udržuje se v dobré kondici a každý den vyráží do ulic, aby pokračoval ve své největší zálibě.

Pokémon Go vyšlo před dvěma lety a dědečkovi okamžitě učarovalo, protože ho přinutilo objevovat dosud nepoznané části své země. Starček se do chytání Pokémonů zamiloval a momentálně je z něj jeden z nejaktivnějších hráčů.

Dědeček hraje Pokémon Go pomocí 11 mobilů připevněných na kole. Denně u hry stráví i 20 hodin
Zdroj: Oddity Central

Hru hraje na 11 mobilních telefonech připevněných na kolo. Vymyslel i způsob, jak mobily nabíjet přímo během cyklistiky. Každé šlápnutí do pedálů znamená, že doplňuje zařízením šťávu a nemusí se obávat, že by se mu smartphony vybily v té nejnevhodnější chvíli. Hře nevěnuje jen svůj čas, ale i peníze.

Každý měsíc utratí přes 25 tisíc korun za nákup předmětů ve hře a doplňků na kolo. Díky více zařízením mu nechybí ani spoluhráči, pokud chce ovládnout konkrétní gym. Občas se do hry zahloubá natolik, že jejím hraním stráví 20 hodin bez přestávky. Zanedlouho dokonce stařeček plánuje nákup čtyř nových telefonů, aby mohl hrát ještě efektivněji.

Domů
Sdílet
Diskuse