Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2018 12:01
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Chystá se celovečerní snímek Family Guy a pokračování Simpsonových ve filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio 20th Century Fox se údajně pustilo do výroby dvojky The Simpsons Movie, přičemž vlastní film má dostat i Family Guy.

Mnozí z vás si určitě ještě pamatují celovečerák The Simpsons Movie, který v roce 2007 přenesl naše oblíbené seriálové postavičky na velké plátno. Od té doby už ale uběhla více než dekáda, přičemž se slibovaným pokračováním to vůbec nevypadalo růžově.

Tedy až dosud. Jak totiž uvádí článek ve známém deníku Wall Street Journal, který se zabýval budoucností studia 20th Century Fox a jeho převzetím společností Disney, Fox momentálně pracuje na dvojce Simpsonových ve filmu a celovečeráku Family Guy.

Druhá jmenovaná záležitost by přitom měla být mixem animace a skutečných herců. Bohužel další informace ohledně těchto projektů zatím nemáme. Bude však jistě zajímavé sledovat, co se stane s připravovanými filmy Foxu po převzetí společností Disney.

Ta má údajně v plánu dokončit a následně vydat všechny snímky, které budou v době připojení studia 20th Century Fox v produkci či post-produkci. Nechme se tedy překvapit. Na který z těchto filmů se těšíte více?

Chystá se celovečerní snímek Family Guy a pokračování Simpsonových ve filmu
Zdroj: 20th Century Fox Television
Domů
Sdílet
Diskuse