Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 15:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Anglická fotbalistka vstřelila možná nejbizarnější gól roku

SPORT
Uložit Uložené

Útok anglické kapitánky skončil nepříjemným nárazem.

I když ženský fotbal zatím nedosahuje popularity toho mužského, množství zápasů se v současnosti vyplatí sledovat. Mladé fotbalistky z celého světa momentálně hrají na mistrovství světa do 20 let ve Francii, kde se představily Angličanky proti Mexičankám.

Nejlepší mladá hráčka roku 2017 Lauren Hemp si připsala v zápase hattrick a dotáhla svou zemi do čtvrtfinále. Nejlepším momentem však nebylo vítězství Angličanek, ale jeden z gólů mladé Lauren.

Hráčka Manchesteru City si zběhla po straně, ale brankářka Emily Alvarado se jí postavila do cesty. Hemp do ní narazila, míč však prošel za brankářku a Angličanka už jen dopadla na míč, který následně vystřelil do brány.

Na internetu se hned objevilo video z gólu, které v současnosti viděly již téměř 3 miliony lidí, a lidé ho označují za nejbizarnější gól celého roku.


Domů
Sdílet
Diskuse